Mēbeļu tīrīšanas un kopšanas līdzekļi

Vai jūsu dīvānam ir nepieciešams atjauninājums vai arī vēlaties, lai ādas mēbeles saglabātu savu skaisto izskatu ilgāku laiku? Vai vēlaties saglabāt savu matraci higiēnisku vai arī jums ir nepieciešams efektīvs akmens virsmu kopšanas līdzeklis? Mūsu tīrīšanas un kopšanas līdzekļi ir tieši tas, kas jums nepieciešams jebkurā situācijā, lai mājas uzturēšana būtu vienkārša un efektīva.

Mēs piedāvājam jaunu un videi draudzīgu produktu līniju, kas paredzēta mēbeļu, ādas, matraču, akmens virsmu, koka un paklāju tīrīšanai un kopšanai. Mūsu produkti piedāvā efektīvus risinājumus, lai uzturētu mājokli tīru un saglabātu dažādu materiālu skaisto izskatu. Izvēlē ir kopšanas līdzekļi mīkstajām mēbelēm, ādai, matračiem, akmens virsmām, kokam un paklājiem, kā arī traipu tīrīšanas līdzeklis un mikrošķiedras lupatiņas.

Produktu līnija ir radīta no ilgtspējīgām sastāvdaļām, kas nekaitē jūsu veselībai vai videi. Jūs varat baudīt tīrību un skaistumu, apzinoties, ka vienlaikus darāt labu planētai.

Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešams tīrīt, uzturēt vai atsvaidzināt dažādas virsmas un materiālus, mūsu produktu līnija ir šeit, lai palīdzētu jums to paveikt. Atklājiet mūsu videi draudzīgos produktus un izbaudiet savas mājas tīrību un skaistumu!

intro_1

Līdzeklis MĪKSTO MĒBEĻU - aizsardzībai un impregnēšanai

Produkts paredzēts mīksto mēbeļu tekstila pārklājuma materiāla aizsardzībai un impregnēšanai. Līdzeklis dziļi iesūcas auduma šķiedrās, veidojot mikroskopisku plēvi, kas atgrūž ūdeni un netīrumus. Aizsargkārta novērš mitruma, tauku un sviedru iesūkšanos audumā un atvieglo netīrumu noņemšanu. Apstrādātā virsma ir elpojoša un mitrums dabiski izplūst no auduma struktūras, radot nelabvēlīgus apstākļus baktēriju un pelējuma veidošanai uz auduma virsmas. Produkts neizraisa krāsas izmaiņas vai ūdens traipus. Produkts satur aktīvās sudraba nanodaļiņas, kas aizsargā audumu un saglabā to svaigu.

pehme_m_bel_impregneerimiseks_ikoonid_LAT

Līdzeklis MĪKSTO MĒBEĻU - tīrīšanai un aizsardzībai

Produkts paredzēts mīksto mēbeļu tekstila pārklājuma materiāla tīrīšanai un atsvaidzināšanai. Tas efektīvi attīra un noņem traipus, piešķir audumam ilgstošu svaigumu, kā arī izveido aizsargkārtu, kas samazina netīrumu iesūkšanos šķiedrās. Produkts satur cinka savienojumus un aktīvās mikro sudraba daļiņas, kas saglabā audumus svaigus un neitralizē nepatīkamās smakas.

pehme_m_bel_puhastamiseks_kaitsmiseks_ikoonid_LAT

ĀDAS kopšanas un aizsardzības līdzeklis

Produkts paredzēts dabīgas ādas mēbeļu, auto sēdekļu, somu un citu ādas priekšmetu regulārai kopšanai. Produkta modernā formula dziļi iesūcas ādas slāņos, lai mīkstinātu to un piešķirtu tai spīdīgu izskatu. Produkts veido aizsargkārtu uz ādas virsmas, aizpilda nelielas skrāpējumus un novērš mitruma un netīrumu iesūkšanos ādā, saglabājot tās elpojamību. Atšķirībā no līdzekļiem, kuru pamatā ir vasks, Home4You ādas kopšana neatstāj virsmu taukainu. Pateicoties produktā esošajām nano-sudraba daļiņām, apstrādātās virsmas ilgstoši saglabājas tīras.

nahale_hooldamiseks_kaitsmiseks_ikoonid_LAT

Līdzeklis ĀDAS - tīrīšanai un atsvaidzināšanai

Produkts paredzēts dabīgās ādas mēbeļu, auto sēdekļu, somu un citu ādas izstrādājumu tīrīšanai un atsvaidzināšanai. Produkts iesūcas dziļi ādas slāņos un noņem netīrumus un traipus. Pateicoties rūpīgi atlasītajām sastāvdaļām, produkts nesausina ādu, nerada plaisāšanu, ir drošs krāsojumam. Produkta sastāvā iekļautie antistatiskie komponenti padara virsmu putekļus atgrūdošu.

nahale_puhastamiseks_kaitsmiseks_ikoonid_LAT

Līdzeklis MATRAČU - tīrīšanai un aizsardzībai

Matraču kopšanas līdzeklis ir paredzēts matraču tīrīšanai un atsvaidzināšanai un noturīgu traipu noņemšanai. Produktam ir balinošs efekts. Aktīvais skābeklis noņem dažāda veida traipus un nepatīkamas smakas, izmantojot ķīmisko oksidēšanu. Produkts efektīvi noņem uz matrača virsmas uzkrātos organiskos netīrumus un atlikumus, kas ir sēnīšu, baktēriju un ērču audzēšanas vieta. Produkts satur sudraba nanodaļiņas, kas aizsargā virsmu un nodrošina higiēnisku tīrību.

madratsi_ikoonid_LAT

Līdzeklis PAKLĀJU - tīrīšanai un atsvaidzināšanai

Produkts paredzēts efektīvai paklāju un tekstila segumu grīdu tīrīšanai un atsvaidzināšanai. Izmantojiet to, lai noņemtu netīrumus, kafiju, sarkanvīnu, dubļus vai citus traipus. Līdzeklis palīdz neitralizēt nepatīkamas smakas un novērš mājdzīvnieku "iezīmēšanu". Preparāta sastāvā esošās antistatiskās piedevas samazina netīrumu un putekļu pievilkšanos.

vaiba_ikoonid_LAT

Līdzeklis KOKA MĒBEĻU - kopšanai un aizsardzībai

Koksnes eļļa ir efektīvs un viegli uzklājams līdzeklis koka virsmu kopšanai un aizsardzībai. Koksnes eļļa aizsargā pret netīrumiem, mitrumu un UV starojumu. Eļļa uz virsmas rada hidrofobu slāni, kas novērš ūdens uzsūkšanos, aizpilda skrāpējumus un uzsver koka dabisko struktūru. Ar eļļu piesūcinātā virsma neplaisās un nelobīsies. Turklāt eļļa satur antistatiskas sastāvdaļas, kas padara virsmu netīrumus atgrūdošu. Koksnes eļļa ir piemērota koka darba virsmu, mēbeļu, palodžu, dārza mēbeļu un citu no koka izgatavotu priekšmetu impregnēšanai. Eļļa labi piemērota jaunu koka virsmu aizsardzībai un vecu koka mēbeļu atsvaidzināšanai.

puidu_li_ikoonid_LAT

Līdzeklis AKMENS VIRSMU - tīrīšanai un impregnēšanai

Produkts paredzēts granīta izlietņu un citu akmens vai tērauda virsmu impregnēšanai un tīrīšanai. Bagātīgais eļļas sastāvs nodrošina perfektu aizsardzību pret netīrumiem, izbalēšanu un kaļķakmeni. Eļļa efektīvi noņem kaļķakmeni un citus atlikumus un izveido uz virsmas neredzamu aizsargkārtu ar hidrofobām īpašībām, atvieglojot ikdienas tīrīšanu. Eļļa labi piemērota slīpētu dabīgā akmens darba virsmu impregnēšanai un nerūsējošā tērauda elementu aizsardzībai un tīrīšanai. Pateicoties antistatiskajām sastāvdaļām, apstrādātā virsma paliek spīdīga un labi aizsargāta no lipīgiem netīrumiem un putekļiem.

kivi_li_ikoonid_LAT

TRAIPU NOŅĒMĒJS - tīrīšanai

Spēcīgs tīrīšanas līdzeklis efektīvi noņem ūdenī nešķīstošos traipus. Tīrīšanas līdzeklis ir piemērots marķieru, košļājamās gumijas, bitumena, līmes, uzlīmju atlikumu, darvas, tintes, parafīna un dabisko sveķu traipu noņemšanai. Produktu var izmantot uz tekstilizstrādājumiem, paklājiem un cietām virsmām (akmens, plastmasa, koks, mēbeles, stikls, metāls utt.).
Pirms uzklāšanas pārbaudiet produktu neuzkrītošā vietā!

plekieemaldaja_ikoonid_LAT

MIKROŠĶIEDRAS LUPATIŅAS - tīrīšanai un pulēšanai

Neplūksna, ļoti mīksta mikrošķiedras lupatiņa. Lieliski piemērots visu mazgājamo virsmu tīrīšanai un pulēšanai.

Skatīt visus produktus šeit